Annoncering i Stevns Lifestyle

Skab opmærksomhed omkring din virksomhed i og uden for Stevns med annoncering i Stevns Lifestyle. Når du annoncerer i Stevns Lifestyle kommer du direkte i kontakt med en kvalitetsbevidst og oplevelsesorienteret målgruppe med direkte interesse for Stevns.

Stevns Lifestyle er gratis livsstilsmagasin, som henvender sig til stevnsboer og gæster på Stevns, og som samtidig skal inspirere iværksættere og boligkøbere til at finde inspiration i et område, hvor der er højt til loftet og et hav af muligheder.

Læserne tæller stevnsboer, gæster og boligkøbere. Magasinet ligger gratis tilgængeligt på en lang række lokationer på Stevns og i relevante byer, som grænser op til Stevns.

Udgivelser i 2022

Se udgivelsesdatoer og datoer for deadlines for 2022 herunder:

3. januar 2022 – deadline for annoncemateriale d. 8 dec. 2021

1. april 2022 – deadline for annoncemateriale d. 16. marts 2022

1. juli 2022 – deadline for annoncemateriale d. 8. juni 2022

1. oktober 2022 – deadline for annoncemateriale d. 8. september 2022

Alle priser er ekskl. moms og evt. annonceopsætning.

Annoncen leveres som trykklar pdf i det fastsatte mål og uden skæremærker. Alle billeder skal være min. 300 dpi og konverteret til CMYK.

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om opsætning af annonce eller ønsker professionel hjælp til det.

Spørgsmål vedr. annoncering?
Send en mail til agate@houseofmarketing.dk eller ring på 28 43 11 44

Hvad siger annoncørerne?

Stevns Lifestyle har haft stor betydning for min forretning. Der kommer nye kunder til butikken, selv udenlandske turister kommer og handler. Alle fortæller de, at de har læst om butikken i magasinet.  Jeg oplever også større interesse for hjælp til indretning og er meget taknemmelig for hvad Stevns Lifestyle har gjort for min forretning.

Karina Willemoes Ipsen, Indehaver

Stevns Lifestyle er er fantastisk lokalt initiativ, som viser Stevns på en helt unik og spændende måde. DRYK er født på Stevns og er en del af historien om Stevns, så selvfølgelig bakker vi op om magasinet og gør hvad vi kan for, at succesen fortsætter. Det er fuldstændig naturligt for os at blive associeret med et produkt af så høj kvalitet.

Christian Christiansen, CEO

Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev spurgt om jeg ville annoncere i Stevns Lifestyle. Et virkelig flot magasin, som har manglet på Stevns. Mine købere og sælgere elsker det, og kører tit forbi de steder, som er nævnt i magasinet. Jeg har været med fra første udgivelse og er det selvfølgelig også næste gang.

Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen Stevns - Køge

Hvem læser Stevns Lifestyle?

At landis eum volore numquias estist, assereriorum harum erum ipis sant a illacep udigendit omnimin velitatur, utasperum quas nempores dignatquis eum eos senda delitas ditet am rem eturerrum nienimu saepercipsum nullabo. Itaectus

Hvor finder jeg Stevns Lifestyle?

Stevns Lifestyle er gratis tilgængeligt i butikker, restauranter, caféer mv. over hele Stevns.

Kontakt os endelig, hvis du har en forretning eller virksomhed, hvor du har lyst til at have Stevns Lifestyle liggende til dine kunder og gæster, eller hvis du er løbet tør.

Send en mail til agate@houseofmarketing.dk eller ring på 28431144, så aftaler vi nærmere.

Stevns Lifestyle publiceres og distribueres af:

House of Marketing
Tåstrupvej 29, Tåstrup
4672 Klippinge

Stolt verdensarvspartner