Konkurrencebetingelser for aktører

Den månedlige læserkonkurrence

Hver måned indhenter vi læseroplevelser via vores hjemmeside. Det gør vi for at gøre online delen af vores medie mere levende, for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til vores læsere og for at kunne inddrage aktører på alle niveauer på en sjov måde, som gør alle glade.

 

Hvem kan sponsorere en præmie?

Principielt kan alle stevnske aktører med et fysisk produkt af høj kvalitet sponsorere en præmie til en specifik måned. Præmien skal være fysisk og have en værdi af mindst kr. 500,-.

Alle parter er bedst tjent med, at præmien taler til magasinets målgruppe og tilhører en af de kategorier vi kommunikerer indenfor: Bolig, Have, Livsstil, Mad, Iværksætteri, Kunst og Kultur.

Det er Stevns Lifestyle, der vurderer om et produkt er egnet som præmie til vores læserkonkurrence, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Hvad får du ud af konkurrencen som aktør?

Som aktør får du promoveret dit produkt (præmien) via vores markedsføringskanaler i hele den måned, hvor dit produkt er på som præmie.

Konkurrencen promoveres på vores hjemmeside, vores sociale medie profiler på hhv. Facebook og Instagram samt i nyhedsbrevet til læserne. Nyhedsbrevet udvikler sig løbende med flere modtagere.

I det omfang Stevns Lifestyle finder det nødvendigt, vil der blive igangsat annoncering af konkurrencen på de sociale medier.

 

Hvad forpligter du dig til som aktør?

Du forpligter dig til at:

  • Sponsorere en præmie til en salgsværdi af mindst kr. 500,-
  • Fremsende dit logo i høj opløsning
  • Fremsende et vellignende og godt billede af præmien i høj kvalitet

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål vedr. sponsorering af præmier til månedskonkurrencen.

Stevns Lifestyle publiceres og distribueres af:

House of Marketing
Tåstrupvej 29, Tåstrup
4672 Klippinge

Stolt verdensarvspartner